pglogored.png
POPPKORN FORM & MEDIA
Redaktör/foto Anita Tingskull och Anders Nilsson
 
Varsågod - i foldern hittar du karta till oss!
nygamla Roger Pettersson, liksom att se Lennart Carlberg som ny medlem för året.

Från samlinbgsutställningen på Persnäs Prästgård rapporteras om en jämn ström av besökare under KONSTRUNDANs första dag. Man tar sig tid att upptäcka och att njuta av konsten och kanske växlar man några ord innan man far vidare till nästa konstnär.
Intiman speglar Rosa Flygeln i sitt fönster.
Samlingsutställning i Rosa Flygeln, separatutställning  i Intiman
Jag hör regnet falla under morgonen KONSTRUNDANs andra dag. Vid öppningsdags har molnen skingrats och vi har plötsligt högsommarvärme i Persnäs. Publiken kommer trots det.

Långt över fyrahundra besökare noteras under KONSTRUNDANs fyra dagar, vilket är en ökning från förra året, då Galleri Rosa Flygeln hade invigningsdagar.
Nyhetens behag må sitta i men jag tror snarare att man börjar hitta fram.
En lokal för gruppens samlingsutställning har länge saknats, det märks så här i efterhand och jag tror man funnit ett lämpligt ställe nu - i hjärtat av KONSTRUNDAN.

KONSTRUNDAN 2007 kantas av goda miner och glada tillrop, vilket blir till näringsrik föda för mig både som gallerist och som konstnär.Väl mött igen!
Utställningskatten Zara.
 
Bo på prästgård.png
Välkommen till
KONSTRUNDAN 2007
26-29 juli

Tussar av moln glider ocver en klarblå himmel när KONSTRUNDAN 2007 startar. En gissning är att man reflexmässigt lutar sig tillbaka mot stugväggen efter årets juliväder. Tyvärr visar sig solen bli ganska kortvarig, så snart söker sig konstintresserade ut på de öländska vägarna.

I år visar Norra Ölands Konstnärsgille flest konstnärer hittills, med sina tolv ansikten. Det är roligt att återse